Informatie-technologie & Internet

Brouwer Legal is gevestigd op een plek die bekend staat als creatieve voedingsbodem (CeeCee). De omgeving wordt gekenmerkt door ondernemingen die diensten verlenen op het gebied van informatietechnologie en internet. Geen enkele onderneming kan zonder computers, netwerk en internet. Dit brengt met zich dat de schade groot kan zijn, wanneer een computersysteem niet goed functioneert en/of een IT-dienstverlener zijn verplichtingen niet nakomt.

Met de aanschaf van een computersysteem of outsourcing van IT-diensten zijn veelal grote investeringen gemoeid. Voor leveranciers is niet altijd duidelijk wat er exact nodig is om aan de automatiseringswensen van de klant te voldoen. Rondom de aanschaf van een computersysteem ontstaan nogal eens conflicten tussen leverancier en klant. Wanneer dit het geval is, kunt u terugvallen op de kennis en ervaring van Brouwer Legal.

Complexe automatiseringsprojecten vertalen naar praktische en hanteerbare contractbepalingen is voor ons iedere keer weer een uitdaging. Wij helpen u graag bij uitonderhandelen, vervaardigen, beoordelen en beëindigen van (internationale) ict-contracten, zoals ASP-/SaaS-overeenkomsten, cloudovereenkomsten, softwareontwikkelovereenkomsten, maatwerkovereenkomsten, software-distributieovereenkomsten, outsourcingsovereeenkomsten, softwarelicentieovereenkomsten, service level overeenkomsten (SLA), onderhoudsovereenkomsten, escrowovereenkomsten, cloudescrowovereenkomsten, waarborgovereenkomsten, algemene voorwaarden, hostingovereenkomsten, webvertisingovereenkomsten en overeenkomsten omtrent de bouw van websites.

Alle branchespecifieke kennis en ervaring hebben wij samengevoegd, zodat u bij Brouwer Legal terecht kunt voor een totaalpakket van juridische diensten op het gebied van informatietechnologie en internet.