Werkwijze

De advocaten van Brouwer Legal hebben ieder hun eigen specialisme en zijn hun cliënten op een breed gebied van dienst. Door specialisatie kunnen we optimaal adviseren: snel en ‘to the point’. Onze cliënten mogen iedere dag topkwaliteit verwachten. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt niet alleen bepaald door wát wij doen. Het gaat er ook om hóe wij het doen. Als de situatie daarom vraagt, werken wij als een juridisch multidisciplinair team aan uw zaak. Het vier- ogen principe wordt door ons omarmd. Wij controleren en coachen elkaar. Wij willen ons steeds verbeteren en geloven in permanente opleiding. Wij delen onze ervaringen met elkaar om de belangen van onze cliënten zo efficiënt mogelijk te kunnen behartigen. Met een duidelijke focus op uw belang en met maximale inzet. Wij werken graag samen met u aan het realiseren van de juiste oplossing.

Brouwer Legal geeft een snel en duidelijk advies. Het belang van de cliënt staat altijd voorop. Wij bieden u het specialisme dat bij uw juridische vraag past. Wanneer de rechtsvraag niet binnen ons specialisme ligt, zullen wij gebruikmaken van ons zorgvuldig gekozen netwerk van notarissen, fiscalisten, accountants, bedrijfsadviseurs en advocaten met expertise op andere rechtsgebieden. Vanzelfsprekend gaan wij voor het maximaal haalbare resultaat.

Brouwer Legal is een onafhankelijk en resultaatgericht advocatenkantoor. Het bieden van een open en toegankelijke manier van samenwerken met de cliënt staat centraal. Door de visie van cliënt te combineren met branchespecifieke kennis en juridische knowhow, wordt het gewenste eindresultaat bereikt.