Brouwer Legal

Brouwer Legal is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige juridische dienstverlening op het gebied van het (internationale) ondernemingsrecht en het daaraan gerelateerde arbeidsrecht. Daarnaast staan wij ook bekend om onze branchespecifieke kennis en special services. Bij de uitvoering van onze opdrachten beschikken wij bovendien over samenwerkingsverbanden met diverse specialisten op andere (rechts)gebieden.

Met ‘Deskundig’, ‘Sterk’, ‘Betrouwbaar’, ‘Doelgericht’ en ‘Betrokken’ als bouwstenen in haar strategie waarborgt Brouwer Legal de toekomst van haar onderneming en die van haar opdrachtgevers. Net als u worden wij gedreven door onze ondernemingszin. Wij maken het complexe eenvoudig door continu grenzen te verleggen, te innoveren en te vernieuwen.

Kwaliteit op het allerhoogste niveau. Dat is waar Brouwer Legal voor staat en met minder nemen wij geen genoegen. Wij eisen veel van onszelf, maar ook van onze cliënten. Alles om op dat allerhoogste niveau te kunnen blijven opereren.

De hierna genoemde advocaten hebben zic hop de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Tom Brouwer staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht.
  • Bastian Honerbom staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden Arbeidsrecht en Onrdernemingsrecht.
  • Nick Leferink staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden Burgerlijk Procesrecht en Insolventierecht.
  • Niko Oertel staat geregistreerd op het hoofdrechtsgebied Ondernemingsrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk jaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.