Detachering & Inhouse-opleidingen

Hebt u behoefte aan juridische ondersteuning binnen uw bedrijfsorganisatie? Wilt u hiervoor geen advocaten en/of juristen (paralegals) in dienst nemen, maar wel een snelle en flexibele oplossing? Brouwer Legal kan u hierin ondersteunen door gekwalificeerde advocaten en/of paralegals bij u te detacheren.

De gedetacheerde advocaat en/of paralegal kan bij u op locatie of op afstand de nodige werkzaamheden uitvoeren. Brouwer Legal maakt aan de hand van uw wensen een dienstverleningsconcept. Daarbij komen de aard van de werkzaamheden, de omvang van de te verrichten werkzaamheden en de omgeving waar de advocaat en/of paralegal zal worden ingezet aan de orde. Op deze manier bereiken wij in overleg met u een goede match en maatwerk. De voordelen van detachering zijn overduidelijk: u hebt controle over de kosten (geen loonkosten en geen arbeidsongeschiktheidsrisico) en krijgt hiervoor een specialist in huis. Kennis die wordt ingebracht door een advocaat en/of paralegal die op een goede kantoororganisatie kan terugvallen.

Brouwer Legal is bekend met het feit dat beslissingen op directie- en/of beleidsniveau niet altijd binnen alle geledingen van de organisatie worden gedragen. Doorgaans zijn deze beslissingen voor andere sleutelfiguren lastig te doorgronden. Om dit te ondervangen biedt Brouwer Legal inhouse cursussen aan die samen met u als ondernemer worden afgestemd op de doelgroep. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een cursus “omgaan met algemene voorwaarden” voor accountmanagers of een cursus “dossiervorming” voor HR-medewerkers. De mogelijkheden zijn zeer divers. Wij inventariseren de mogelijkheden graag met u en werken daarna samen met u aan een maatwerkoplossing.